ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΥΡΤΩ

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΥΡΤΩ

Διαχρονικό τραπεζάκι σαλονιού σε μίνιμαλ γραμμή (minimal design) κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυός ή καρυδιάς.

Αποτελείται από ορθογώνια παραλληλόγραμμη ξύλινη βάση στην οποία στηρίζεται μονόπλευρα η άνω επιφάνεια (καπάκι) του τραπεζιού. Κάτω από το καπάκι διαθέτει ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο για μικρά αντικείμενα όπως βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες και άλλα.

Είναι κατάλληλο για ανοιχτά σαλόνια με μεγάλο χώρο (ευρύχωρα). Είναι πρωτότυπο και μοναδικό και ξεχωρίζει, ένα έπιπλο στολίδι που εντυπωσιάζει με την διαφορετικότητα του.

Προτείνεται ανοιχτός χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας στο χρώμα της καρυδιάς έτσι ώστε να συνδυάζεται εύκολα με άλλα έπιπλα του σαλονιού σας που επίσης έχουν ξύλινες επιφάνειες στο ίδιο χρώμα όπως καναπέδες, μπουφέδες, τραπεζαρίες και συνθέσεις επίπλων.
 
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (made in Greece) στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού