ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Πολυμορφικό τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυός ή καρυδιάς. Είναι στολισμένο σε διάφορα σημεία με μέταλλο inox.

Διαθέτει συρτάρια, συρταρωτό μπαράκι για μπουκάλια ποτού (κάβα), πτυσσόμενο σερβιτόρο και βοηθητικό σκαμπό. Επίσης είναι ανοιγόμενο από την μία πλευρά (προέκταση).

Προτείνεται σκούρος χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας σε απόχρωση βέγκε (wenge) έτσι ώστε να συνδυάζεται εύκολα με άλλα έπιπλα του σαλονιού σας που επίσης έχουν ξύλινες επιφάνειες στο ίδιο χρώμα όπως καναπέδες, μπουφέδες, τραπεζαρίες και συνθέσεις επίπλων.

Είναι κατάλληλο για σαλόνια με μεγάλο χώρο (ευρύχωρα σαλόνια) και είναι πάρα πολύ πρακτικό αφού διαθέτει πολλούς και μεγάλους κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις : Μήκος  80cm  X   Πλάτος  1,23cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού