ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΗΡΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΗΡΑ

Τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο (δρυός ή καρυδιάς), μεταλλικά πόδια (inox) και μεταλλική βάση στήριξης της άνω ξύλινης επιφάνειας (καπάκι).

Η άνω επιφάνεια (καπάκι) του τραπεζιού είναι μονοκόμματή και εντελώς επίπεδη και λεία. Το τραπέζι είναι βαμμένο με βαφή λάκας *. Προτείνεται βαφή γυαλιστερής λάκας ώστε να έχουμε μια απόλυτα λεία επιφάνεια η οποία να είναι γυαλιστερή σαν καθρέπτης. Επίσης προτείνεται βαφή με μαύρο χρώμα ή άλλα σκούρα χρώματα ώστε να υπάρχει αντίθεση με το ανοιχτό χρώμα του μετάλλου με βαφή inox.

Τέλος, χαρακτηριστική είναι και η βάση στήριξης του τραπεζιού που αποτελείται από τρεις παράλληλες οριζόντιες μεταλλικές μπάρες που εκτείνονται γύρο από όλο το τραπέζι. Έχουμε λοιπόν ένα μοντέρνα σχεδιασμένο τραπέζι με απόλυτα συμμετρική σχεδίαση.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού είναι  0,65 Χ 1,30 εκ.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (made in Greece) στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.