ΡΟΤΟΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΑΛΑΣ

ΡΟΤΟΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΑΛΑΣ

Ροτόντα τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο από γυαλί (κρύσταλλο), ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο (δρυός ή καρυδιάς) και διαθέτει μεταλλικά πόδια (inox) και μεταλλική βάση (inox) στήριξης των δύο παράλληλων οριζόντιων στρογγυλών επιφανειών.

Η άνω επιφάνεια (καπάκι) του στρογγυλού αυτού τραπεζιού είναι γυάλινη (κρυστάλλινη) με διάφανο γυαλί (κρύσταλλο). Επίσης κοντά στο έδαφος υπάρχει και μία δεύτερη ξύλινη επιφάνεια που είναι βαμμένη με βαφή γυαλιστερής λάκας * ώστε να έχουμε μια απόλυτα λεία επιφάνεια που καθρεπτίζει. Αυτή η δεύτερη επιφάνεια που βρίσκεται κάτω από την άνω γυάλινη επιφάνεια προτείνεται να βαφτεί με μαύρο χρώμα ή άλλα σκούρα χρώματα ώστε να υπάρχει αντίθεση με το ανοιχτό χρώμα του μετάλλου (inox).

Τέλος, χαρακτηριστική είναι και η βάση στήριξης του τραπεζιού που αποτελείται από τρεις παράλληλες οριζόντιες μεταλλικές μπάρες που εκτείνονται γύρο από όλο το στρογγυλό αυτό τραπέζι. Έχουμε λοιπόν ένα στρογγυλό τραπέζι ροτόντα με απόλυτα συμμετρική σχεδίαση.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού είναι διάμετρος 1,00 εκ.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (made in Greece)

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.