ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΑΝΑΟΣ

ΡΟΤΟΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΑΝΑΟΣ

Ροτόντα τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο από διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας * (tempered ή securit) και μέταλλο με βαφή inox.

Η άνω επιφάνεια (καπάκι) του στρογγυλού αυτού τραπεζιού είναι κρυστάλλινη με διάφανο μονοκόμματο κρύσταλλο και στηρίζεται σε μία μονοκόμματή μεταλλική βάση στήριξης (inox).

Χαρακτηριστική είναι η βάση στήριξης που έχει σχήμα κυλινδρικό και επιφάνεια που σχηματίζεται από κυκλικά και ελλειπτικά σχήματα που τέμνονται.

* Κρύσταλλο ασφαλείας (tempered ή securit), αποκαλείται το κρύσταλλο που έχει υποστεί θερμική επεξεργασία σκλήρυνσης (toughening ή tempering), η οποία βελτιώνει τη μηχανική του αντοχή και τη θερμική του αντίσταση, ενώ παράλληλα αποκτά ιδιότητες ασφαλούς θραύσης. Αυτό σημαίνει ότι αν ένα γυαλί securit σπάσει, θρυμματίζεται σε μικρά, σχετικά ακίνδυνα κομματάκια, που δεν είναι τόσο μεγάλα ούτε κοφτερά, ώστε να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού είναι διάμετρος  0,90 εκ.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (made in Greece)

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.