ΡΟΤΟΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΑΝΑΗ

ΡΟΤΟΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΑΝΑΗ

Ροτόντα τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο από κρύσταλλο ασφαλείας * (tempered ή securit) και μέταλλο με βαφή inox.

Διαθέτει μεταλλικά πόδια (inox) και μεταλλική βάση (inox) στήριξης των δύο παράλληλων οριζόντιων στρογγυλών κρυστάλλινων επιφανειών.

Η άνω επιφάνεια (καπάκι) του στρογγυλού αυτού τραπεζιού είναι κρυστάλλινη (γυάλινη) με διχρωμία: διαφάνεια στο κέντρο και στρογγυλό περίγραμμα σε μαύρο χρώμα. Επίσης κοντά στο έδαφος υπάρχει και μία δεύτερη κρυστάλλινη (γυάλινη) επιφάνεια με μαύρο κρύσταλλο.

Τέλος, χαρακτηριστική είναι και η βάση στήριξης του τραπεζιού που αποτελείται από δύο παράλληλους μεταλλικούς κύκλους (στεφάνια) που ενώνονται με τέσσερα κάθετα μεταλλικά στηρίγματα. Ο κάτω μεταλλικός κύκλος (στεφάνι) ανυψώνεται ελαφρά από το πάτωμα με τέσσερα μεταλλικά (inox) πόδια. Έχουμε λοιπόν ένα στρογγυλό τραπέζι ροτόντα με απόλυτα συμμετρική σχεδίαση.

* Κρύσταλλο ασφαλείας (tempered ή securit), αποκαλείται το κρύσταλλο που έχει υποστεί θερμική επεξεργασία σκλήρυνσης (toughening ή tempering), η οποία βελτιώνει τη μηχανική του αντοχή και τη θερμική του αντίσταση, ενώ παράλληλα αποκτά ιδιότητες ασφαλούς θραύσης. Αυτό σημαίνει ότι αν ένα γυαλί securit σπάσει, θρυμματίζεται σε μικρά, σχετικά ακίνδυνα κομματάκια, που δεν είναι τόσο μεγάλα ούτε κοφτερά, ώστε να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού είναι διάμετρος 1,00 εκ.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (made in Greece)

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.