ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΓΡΑΙΚΟΣ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΓΡΑΙΚΟΣ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη από ξύλο, κόντρα πλακέ θαλάσσης και ύφασμα.

Το κρεβάτι διαθέτει σκελετό κατασκευασμένο από ξύλο και κόντρα πλακέ θαλάσσης και πατάει σε χαμηλά μεταλλικά (inox) πόδια με κυβικό σχήμα. Όλο το κρεβάτι επενδυμένο με αποσπώμενο ύφασμα με και πλαισιώνεται από μια ψηλή και φαρδιά μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι).

Τα κομοδίνα είναι από ξύλο και διαθέτουν από ένα ή δύο ευρύχωρα συρτάρια το καθένα. Τα συρτάρια έχουν πανέμορφα οριζόντια μεταλλικά (inox) πόμολα.

Η επιλογή των υφασμάτων για το ντύσιμο του κρεβατιού όσο και των χρωμάτων και των αποχρώσεων για τα κομοδίνα είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση. Είναι μια κλασική και συγχρόνως επίκαιρη κρεβατοκάμαρα προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια με υψηλή ποιότητα κατασκευής που την κάνει ανθεκτική στην χρήση και τον χρόνο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κρεβάτι ντύνεται με ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η επένδυση με ύφασμα σε ανοιχτά χρώματα (π.χ. μπεζ της άμμου). Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του κρεβατιού είναι αποσπώμενο.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο (όπως και όλα μας τα έπιπλα).

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού