ΡΟΤΟΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΑΛΚΑΙΟΣ

ΡΟΤΟΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΑΛΚΑΙΟΣ

Μια διαχρονική τραπεζαρία δείπνου σε γραμμή ροτόντα (στρογγυλή) για μέχρι τέσσερα άτομα. Όλη η επιφάνεια της είναι επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυός ή καρυδιάς.

Το τραπέζι είναι εξολοκλήρου από ξύλο. Τα τέσσερα μασίφ ξύλινα πόδια είναι σε καρέ γραμμή και ενώνονται με το επίσης καρέ καπάκι με έξυπνο τρόπο.

Πλαισιώνεται από τέσσερις καρέκλες με ξύλο και χρώμα ίδιο με του τραπεζιού. Δυνατότητα επιλογής από πολλές διαφορετικές καρέκλες τραπεζαρίας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (Made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα άλλωστε έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού