ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΑΒΙΟ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΑΒΙΟ

Μια ιδιαίτερη διαχρονική τραπεζαρία δείπνου με elegant πόδια που την κάνουν ξεχωριστή. Όλη η επιφάνεια της είναι επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυς ή οξιάς με διακοσμητική λεπτομέρεια λάκας.

Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από ξύλο. Τα τέσσερα γωνιακά μασίφ ξύλινα πόδια είναι σε γραμμή ανεστραμμένης πυραμίδας και στο τελείωμα τους (έδαφος) στολίζονται προαιρετικά με μεταλλική βάση inox. Το τραπέζι κατασκευάζεται ως σταθερό ή ανοιγόμενο και από τις δύο πλευρές (με διπλές επεκτάσεις).

Αυτή είναι μια τραπεζαρία για να μοιράζεστε το φαγητό αλλά και για να είστε όλοι μαζί. Μαζέψτε την οικογένεια και τους φίλους σας και ζήστε αξέχαστες και ευχάριστες στιγμές που θα θυμάστε για πάντα…
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού