ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΙΡΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΙΡΟΣ

Με αυτή την μοντέρνα τραπεζαρία σαλονιού μπορείτε να στολίστε κυριολεκτικά το σαλόνι σας. Ιδιαίτερα άνετη και αναπαυτική αφού η στήριξη της συγκεντρώνεται στο κέντρο της. Όλη η επιφάνεια της επενδύεται με φυσικό καπλαμά (canaletto) καρυδιάς ή δρυς και διαθέτει κάποιες λεπτομέρειες σε λάκα διαφόρων χρωμάτων.

Το τραπέζι διαθέτει μοντέρνο design με μία μόνο κεντρική εντυπωσιακή βάση στήριξης (πόδι) που είναι πλατύτερη στην ένωση της με το καπάκι και στενεύει καθώς κατεβαίνει προς το έδαφος. Η κατακόρυφη βάση στήριξης είναι κατάλληλη για συμμετρική διχρωμία στις δύο αντικρυστές πλευρές.

Το καπάκι του τραπεζιού έχει κοίλο σχήμα (καμπύλη / τόξο) κατά μήκος και είναι διακοσμημένο στις δύο μικρές παράλληλες πλευρές (κεφαλές) με inox.Το καπάκι του τραπεζιού είναι ανοιγόμενο και από τίς δύο μεριές!!
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:
  • Μήκος: 180 εκ.+ 40εκ. + 40εκ.
  • Πλάτος: 90 εκ.
  • Ύψος: 76 εκ.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικούς χρωματισμούς για διαφορετικές επιφάνειες (στην φωτογραφία έχουμε τρία διαφορετικά χρώματα: λευκό και δύο χρωματισμούς του ξύλου). Οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως άλλωστε και όλα μας τα έπιπλα.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες