ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΔΕΙΠΝΟΥ ΘΕΣΤΟΡ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΔΕΙΠΝΟΥ ΘΕΣΤΟΡ

Μια ιδιαίτερη διαχρονική τραπεζαρία δείπνου με στρογγυλεμένες άκριες και elegant πόδια που την κάνουν ξεχωριστή. Όλη η επιφάνεια της είναι επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυς ή οξιάς με διακοσμητικές λεπτομέρειες λάκας.

Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ξύλο. Τα τέσσερα γωνιακά  ξύλινα πόδια είναι σε γραμμή ανεστραμμένου κώνου και στην ένωση τους με το καπάκι στολίζονται προαιρετικά με μεταλλική γραμμή inox (βλέπετε δεύτερη φωτογραφία). Το τραπέζι κατασκευάζεται ως σταθερό ή ανοιγόμενο και από τις δύο πλευρές (με διπλές επεκτάσεις).

Αυτή είναι μια τραπεζαρία με καμπύλες – χωρίς καθόλου γωνίες! Φιλική και διακριτική στο χώρο ταιριάζει σε ένα μοντέρνο αλλά και επιβλητικό σαλόνι.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:
  • Μήκος: 180 εκ. + 40 εκ. + 40 εκ.
  • Πλάτος: 90 εκ.
  • Ύψος: 78 εκ.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες