ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ ΜΙΚΡΟΔΑΜΩΝ

ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΔΑΜΩΝ

Βοηθητικά έπιπλα σε μίνιμαλ γραμμή (minimal design), για την είσοδο του σπιτιού σας. Μικροέπιπλα που διακοσμούν την είσοδο σας και ταυτόχρονα προσφέρουν λειτουργικότητα και άνεση. Μικρά έπιπλα αλλά τόσο χρήσιμα και απαραίτητα, για τους μικρούς χώρους που δεν θα πρέπει να μείνουν χωρίς το μικροέπιπλο τους.

Θέλετε ένα μικρό τραπεζάκι, ένα διακριτικό μπουφέ, μία μικρή κονσόλα, μια στενή συρταριέρα για την είσοδο σας; Πόσο χώρο έχετε; Θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον περιορισμένο χώρο της εισόδου σας; Χρειάζεστε ένα μικρό ή μεγάλο έπιπλο σε πολύ συγκεκριμένες διαστάσεις;

Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Παράγουμε έπιπλα επενδυμένα με καπλαμάδες (canaletto) από ξύλα καρυδιάς ή δρυός ή οξιάς ή με τεχνητούς οικολογικούς καπλαμάδες. Τα μικρά μας έπιπλα είναι προσεγμένα στην κάθε λεπτομέρεια γιατί για εμάς η ποιότητα είναι πάντα προϋπόθεση.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μικροέπιπλα εισόδου Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύονται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού