ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΒΟΡΕΑΣ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΒΟΡΕΑΣ

Καρέκλα με πλαίσιο κατασκευασμένο από 100% μασίφ ξύλο δρυός ή καρυδιάς. Πρόκειται για μία τελείως ανθεκτική κατασκευή αφού οι συγκολλήσεις του ξύλου είναι πανίσχυρες.

Είναι κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία δείπνου. Επίσης, λόγω της μεγάλης αντοχής της στην σκληρή χρήση είναι κατάλληλη τόσο για οικιακή χρήση όσο και για εξοπλισμό οποιουδήποτε επαγγελματικού χώρου.

Το ξύλο βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας και το κάθισμα μπορεί να ραφτεί με δερματίνη ή ύφασμα. Ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή έχει δοθεί στις αισθητικές λεπτομέρειες, όπως ραφές περιμετρικά της πλάτης και του καθίσματος. Προτείνεται ο συνδυασμός ξύλου καρυδιάς στο σχεδόν φυσικό του χρώμα με σκούρα δερματίνη και με ορατές λευκές περιμετρικές ραφές.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: μήκος 50 cm Χ πλάτος 45 cm X ύψος 90 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο λουστράρεται (βάφεται) στο χρώμα της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα και η πλάτη ντύνεται με δέρμα-τεχνόδερμα η από ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με κορυφαίας ποιότητας υλικά αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και για όλα μας τα έπιπλα συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 1 με 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

6 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Ενδεικτική τιμή: κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού