ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΗΡΟΦΙΛΗ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΗΡΟΦΙΛΗ

Μια μοντέρνα καρέκλα με λιτή απέριττή γραμμή. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από 100% μασίφ ξύλο οξιάς. Η πλάτη είναι ξύλινη (ντυμένη) κυκλική ώστε να αγκαλιάζει το σώμα και προσφέρει άνετη και αναπαυτική θέση.

Είναι κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία δείπνου αλλά και τραπεζαρία κουζίνας. Λόγω της μεγάλης της αντοχής στην καθημερινή χρήση είναι κατάλληλη τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Το ξύλο βάφεται με βερνίκι στο χρώμα της επιλογής σας και το κάθισμα-πλάτη ντύνεται με ύφασμα. Προτείνεται η χρήση φυσικού χρώματος οξιάς στο ξύλο και ενός έντονου ζεστού χρώματος στο ύφασμα του καθίσματος για μία καλαίσθητη και προκλητική αντίθεση.

Οι ενώσεις του ξύλου είναι πανίσχυρες δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή που αντέχει οποιαδήποτε επιβάρυνση.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: Μήκος 48 cm Χ Πλάτος 46 cm X Ύψος 86 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου θα είναι της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα επενδύεται με ύφασμα της επιλογής σας από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών δερμάτων, τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η χρήση αλέκιαστου υφάσματος microfibra.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

6 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Ενδεικτική τιμή: κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού