ΣΑΛΟΝΙΑ YOUNG

Σύστημα γωνιακών καναπέδων YOUNG

Το σύστημα γωνιακών καναπέδων YOUNG από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για την επίπλωση επαγγελματικών χώρων και ιδιαίτερων οικίων. Πλαισιώνεται με πολλές και γιγάντιες μαξιλάρες με δυνατότητα ελεύθερης σύνθεσης και είναι ιδιαίτερα αναπαυτικός αφού διαθέτει καθίσματα από λάστιχο και σιλικόνη.

Έχει επιλεχθεί από ινστιτούτα αισθητικής και οίκους μόδας αλλά είναι κατάλληλος και για άλλους επαγγελματικούς η ιδιωτικούς χώρους λόγω της επιβλητικότητας του και της αυξημένης χωρητικότητας του.

Μία κορυφαία επιλογή για κάθε επαγγελματία που σέβεται τον πελάτη του και για κάθε ιδιώτη με εκλεπτυσμένο γούστο!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του συστήματος καναπέ προσαρμόζονται με ακρίβεια στο χώρο σας. Το σύστημα καναπέ θα κατασκευαστεί με την γωνιακή τοποθέτηση που εσείς θα επιλέξτε.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Προτείνεται η επένδυση του με αδιάβροχα και εύκολα στον καθαρισμό υφάσματα. Επιλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας αρέσουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε και μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ είναι αποσπώμενο για να μπορεί να πλένεται.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από ελαστική σιλικόνη ντυμένη με πούπουλο, μαξιλάρια καθίσματος από ειδικά λάστιχα και ελαστική σιλικόνη ανωτέρας ποιότητας για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Είναι προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτουμε γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού