ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΡΕΟΝ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΡΕΟΝ

Μια εντυπωσιακή σύνθεση με τεθλασμένες γραμμές, που αποτελείται από πέντε κομμάτια και διαθέτει πολλούς και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.

Στην βάση της σύνθεσης υπάρχει ένα επιδαπέδιο έπιπλο με τέσσερα οριζόντια συρτάρια με μεταλλικά (inox) πόμολα. Πάνω στο ελαφρός υπερυψωμένο από το έδαφος έπιπλο αυτό τοποθετείται η τηλεόραση (TV) σας.

Ποιο επάνω τοποθετούνται: ένα επιτοίχιο αυτόνομο ράφι, ένα ανεξάρτητο επιτοίχιο οριζόντιο ντουλάπι και δύο ακόμα ανεξάρτητα επιτοίχια κατακόρυφα ντουλάπια.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της αρεσκείας σας. Χρησιμοποιούμε τεθλασμένες γραμμές για να δώσουμε μια έντονη και εντυπωσιακή αίσθηση που κυριαρχεί εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο.

Η σύνθεση είναι ελεύθερη και μπορεί να αλλάξει τόσο στο σχέδιο της όσο και στο χρώμα της ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μια πολύ έξυπνη λύση κατάλληλη για μεσαίου μεγέθους σαλόνια ή καθιστικά.
 
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της σύνθεσης προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες