ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

Μοντέρνος επιτοίχιος μπουφές κατάλληλος για το σαλόνι ή το καθιστικό σας. Αποτελείται από οριζόντια παραλληλόγραμμα ντουλάπια και κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της αρεσκείας σας. Μπορούμε να επενδύσουμε με καπλαμάδες από ξύλο δρυς ή καρυδιάς ή οξιάς ανάλογα με τα γούστα σας. Χρησιμοποιούμε τις λιτές απέριττές γραμμές με την διχρωμία για να δώσουμε μια απόλυτη αίσθηση μέσα από την αντίθεση.

Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι βαμμένος όλος με βαφή γυαλιστερής λάκκας * και με τα δύο απόλυτα αντίθετα χρώματα: γυαλιστερό άσπρο με γυαλιστερό μαύρο. Η ποιο έντονη διχρωμία είναι αυτή που προσφέρει η πρόταση μας για ένα απόλυτο και κυρίαρχο κομμάτι επίπλωσης μέσα στον χώρο σας.

Συνολικά διαθέτει έξι διαφορετικούς αποθηκευτικούς χώρους: τέσσερις σε λευκό χρώμα και δύο όμοιους τετράγωνους σε μαύρο χρώμα. Οι δύο τετράγωνοι αποθηκευτικοί χώροι είναι ελαφρός μεγαλύτεροι σε βάθος και συνεπώς προεξέχουν (μπροστά) από τους υπόλοιπους. Κανένας αποθηκευτικός χώρος δεν έχει πόμολα. Ο μπουφές ως επιτοίχιος δεν έχει καμία επαφή με το έδαφος – είναι ελαφρά υπερυψωμένος .

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις καθώς και το σχέδιο του επιτοίχιου μπουφέ προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ο μπουφές είναι Ελληνικής κατασκευής στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης  εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολλούς παρόμοιους μπουφέδες μπορείτε να δείτε στις ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού