ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο 100% από ξύλο και επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο (δρυός ή καρυδιάς).

Διαθέτει ένα ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο και ένα συρταρωτό αποθηκευτικό χώρο με σχετικά μεγάλη χωριτικότητα. Η άνω επιφάνεια (καπάκι) του τραπεζιού δεν είναι επίπεδη: αποτελείται από 3 διαφορετικά μέρη που βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα.

Δεν έχει πόδια αλλά μια κεντρική τετράγωνη βάση στήριξης. Η βάση είναι επίσης ξύλινη και μπορεί να χρωματιστεί σε ποιο σκούρο χρώμα προσφέρωντας μια εντυπωσιακή διχρωμία.

Προτείνεται χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας στο φυσικό χρώμα του ξύλου έτσι ώστε να συνδυάζεται εύκολα με άλλα έπιπλα του σαλονιού σας που επίσης έχουν ξύλινες επιφάνειες όπως καναπέδες, τραπεζαρίες, μπουφέδες και σύνθετα.
 
Είναι ένα τραπέζι σαλονιού μοντέρνο, πρωτότυπο και εντυπωσιακό που ταιριάζει με πολλά σαλόνια και τραβάει την προσοχή των παρευρισκόμενων στον χώρο σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: 100 μέτρο x 100 μέτρο

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (made in Greece) στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και όλα τα έπιπλα μας, διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού