ΣΑΛΟΝΙΑ ΟΛΙΒΙΑ

Γωνιακός Καναπές ΟΛΙΒΙΑ

Μοντέρνος γωνιακός καναπές με σκελετό κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο (οξιά) και κόντρα πλακέ θαλάσσης για την επίτευξη της μέγιστη αντοχής σε οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Διαθέτει εμφανή ξύλινη ραφιέρα στην πλάτη για εντυπωσιακό σχέδιο (design). Προαιρετικά εμπλουτίζεται σε μια ολοκληρωμένη σύνθεση χώρου που πλαισιώνεται με συνδυασμένο τραπεζάκι σαλονιού και έπιπλο τηλεόρασης.

Όλα τα επιμέρους έπιπλα της σύνθεσης δημιουργούνται με ανάλογο συνδυασμό υφάσματος και ξύλου για την επίτευξη της απόλυτης οπτικής αρμονίας και αισθητικής.

Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό και άνετο σαλόνι, με ένα ιδιαίτερο αναπαυτικό καναπέ και συνολικό σχεδιασμό προσεγμένο στην κάθε λεπτομέρεια με εξαιρετικά μοντέρνα γραμμή.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές διαστάσεις: 2,78 μέτρα x 2,40 μέτρα

Ο καναπές μπορεί να κατασκευαστεί στις διαστάσεις και την γωνία που εσείς επιθυμείτε ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας. Η σύνθεση που τον πλαισιώνει είναι δική σας επιλογής και μπορεί να διαφοροποιηθεί κατά τις δικές σας επιθυμίες.
 

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Το ύφασμα του καναπέ είναι αποσπώμενο. Προτείνουμε ύφασμα του οίκου Καλέργης.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από πολυεστερικό πούπουλο με βαθμίδες στήριξης, μαξιλάρια καθίσματος από λάστιχα comfort ανωτέρας ποιότητας. Προτιμάμε πούπουλα και λάστιχα 6000 comfort για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αναπαυτικότητα.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ένα προϊόν Ελληνικής κατασκευής στο εργοστάσιο μας στις Aχαρνές (made in Greece) με υλικά υψηλής ποιότητας της ευρωπαϊκής αγοράς.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Περισσότερες λεπτομέρειες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού