ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΓΕΙΤΩΝ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΓΕΙΤΩΝ

Μοντέρνα σύνθεση τοίχου για το σαλόνι σας. Η σύνθεση είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένη από MDF* βαμμένο με επεξεργασμένη γυαλιστερή πολυεστερική λάκα.

Αποτελείται από οριζόντια ντουλάπια, κατακόρυφα ντουλάπια και διάφορους κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους. Χρησιμοποιούμε τις οριζόντιες και κατακόρυφες γραμμές και την διχρωμία για να σχηματίσουμε και να συνδυάσουμε πάνω στον τοίχο σας απλά σχέδια και μοτίβα όπως S, Γ, L, C, O.

Στην πρόσοψη χρησιμοποιούμε πορτάκια χωρίς πόμολα ώστε να κρύβουμε εντελώς όλους τους αποθηκευτικούς χώρους. Οι οριζόντιες διατάξεις δημιουργούν ράφια τοίχου που μπορούν να τοποθετηθούν διάφορα είδη διακόσμησης όπως βάζα, φωτιστικά και μπιμπελό.

* Το εργοστάσιο μας για να κατασκευάσει όλα τα έπιπλα χρησιμοποιεί μόνο οικολογικά ή φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ υλικά όπως νοβοπάν, χαρτόνια, πεπιεσμένα χαρτιά ή επιβλαβή υλικά για τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της επιπλοσύνθεσης προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τόσο το σχέδιο όσο και τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επειδή η επιπλοσύνθεση κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας υπάρχει η ευελιξία για οτιδήποτε αλλαγή χρειαστεί.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Ελλάδα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού