ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΑΒΑΝΑ III

Καναπές ΣΑΒΑΝΑ III

Ένας καταπληκτικός συνδυασμός διθέσιου και τριθέσιου καναπέ με σκελετό κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο (δρυς ή οξιά). Ο τριθέσιος καναπές διαθέτει αντίστοιχα τρία μονοκόμματα μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης. Ο διθέσιος καναπές διαθέτει δύο μονοκόμματα μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης.

Χαρακτηριστική είναι η οριζόντια ευθεία εσοχή που έχουν στην μέση τους τα μαξιλάρια πλάτης και που δίνει και στους δύο καναπέδες ένα ιδιαίτερο στυλ και παρουσιαστικό. Η σχεδίαση τους είναι ανατομική και εργονομική. Η γραμμή τους είναι λιτή και απόλυτη προσδίδοντας κύρος στον χώρο που τοποθετούνται.

Με αυτούς τους δύο ξεχωριστούς καναπέδες μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σαλόνι που μπορεί να έχει διάταξη γωνίας ή να τους τοποθετήσουμε αντικρυστά. Έτσι ο συνδυασμός αυτός των δύο ξεχωριστών καναπέδων μπορεί να ταιριάζει ευκολότερα σε περισσότερους χώρους από ότι ένας γωνιακός καναπές. Ένα πραγματικό στολίδι για το σαλόνι σας, μια καταπληκτική επίπλωση για το καθιστικό σας.

Προαιρετικά εμπλουτίζεται σε μια ολοκληρωμένη σύνθεση σαλονιού με τραπεζάκι σαλονιού, μπουφέ και έπιπλο τηλεόρασης. Όλα τα επιμέρους κομμάτια της σύνθεσης δημιουργούνται με ανάλογο συνδυασμό υφάσματος και ξύλου για την επίτευξη της απόλυτης οπτικής αρμονίας και αισθητικής.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις στις οποίες θα κατασκευάσουμε τον καθένα από τους δύο καναπέδες επιλέγονται από εσάς κατά την παραγγελία, έτσι ώστε να τοποθετούνται ακριβώς στον χώρο σας. Οι δύο καναπέδες μπορούν να έχουν ελεύθερη τοποθέτηση διθέσιου και τριθέσιου αντικρυστά ή σε γωνία.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Επιλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από πολυεστερικό πούπουλο με διάφορες βαθμίδες άνεσης και αντοχής, μαξιλάρια καθίσματος από υλικό comfort ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Είναι προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και για όλα μας τα έπιπλα θα σας δώσουμε γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού