ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΘΑΛΕΙΑ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΘΑΛΕΙΑ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% από ξύλο. Όλο το κρεβάτι είναι επενδυμένο με δέρμα (ή τεχνόδερμα ή ύφασμα) και πλαισιώνεται από ψηλή μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι). Το κρεβάτι διαθέτει σκελετό κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο και πατάει σε ξύλινα πόδια με κυλινδρικό σχήμα.

Τα κομοδίνα είναι επίσης από ξύλο και διαθέτουν από ένα ευρύχωρο συρτάρι το καθένα. Τα συρτάρια έχουν πανέμορφα και διακριτικά μεταλλικά (inox) πόμολα (ή χωρίς πόμολα).

Συνοδεύεται και από μικρό τραπεζάκι (αντί για σιφονιέρα) σε σχήμα Π από ξύλο επίσης επενδυμένο ανάλογα με το κρεβάτι. Το κρεβάτι και το τραπεζάκι μπορεί να κατασκευαστεί χωρίς επένδυση ώστε να φαίνεται η επιφάνεια του ξύλου – εσείς επιλέγετε. Κατάλληλη για μικρά αλλά και μεγάλα υπνοδωμάτια.

Η επιλογή των υφασμάτων (ή τεχνοδερμάτων) για το ντύσιμο του κρεβατιού όσο και των χρωμάτων και των αποχρώσεων για τα κομοδίνα και την σιφονιέρα είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση. Είναι μια κλασική και συγχρόνως επίκαιρη κρεβατοκάμαρα προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια με υψηλή ποιότητα κατασκευής που την κάνει ανθεκτική στην χρήση και τον χρόνο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού και των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κρεβάτι και το τραπεζάκι ντύνεται (προαιρετικά) με τεχνόδερμα ή ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η επένδυση με τεχνόδερμα σε καφέ χρώματα για να ταιριάζει με το ξύλο. Διαλέγεται εσείς τα τεχνοδέρματα ή τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες τεχνοδερμάτων και υφασμάτων. Το ύφασμα του κρεβατιού είναι αποσπώμενο.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα (όπως και όλα μας τα έπιπλα) διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού