ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΠΙΡΙΣ

ΞΥΛΙΝΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΠΙΡΙΣ

Ξύλινη κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο καρυδιάς (ή δρυός) και σχεδιασμένη με εντυπωσιακές καμπύλες.

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από  ξύλο και πατάει στο πάτωμα με βάση στήριξης (δεν έχει πόδια). Στην βάση υπάρχει πολύ μεγάλος κρυφός αποθηκευτικός χώρος. Έχει ψηλή πλάτη (κεφαλάρι) με καμπύλες στα τελειώματα (άκριες) και ντυμένη με ύφασμα (προαιρετικά).

Τα κομοδίνα είναι από το ίδιο ξύλο και έχουν από δύο συρτάρια με μεταλλικά πόμολα inox. Το κάθε κομοδίνο είναι κοίλο στην εξωτερική μπροστινή πλευρά ακολουθώντας την συνολική σχεδίαση της κρεβατοκάμαρες με καμπύλες. Χαρακτηριστικό είναι το καρέ (πλάγιο) κόψιμο των συρταριών από την εξωτερική κοίλη πλευρά προσόψεως.

Η σιφονιέρα (τουαλέτα) είναι από το ίδιο ξύλο και διαθέτει μεγάλο πλάτος και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο που αποτελείτε από τέσσερα συρτάρια σε κατακόρυφη διάταξη (το ένα πάνω από το άλλο). Τα συρτάρια έχουν όλα το ίδιο μέγεθος και διαθέτουν μεταλλικά πόμολα inox. H σιφονιέρα έχει σχήμα κοίλο στις δύο εξωτερικές μπροστινές άκριες ακολουθώντας την συνολική σχεδίαση της κρεβατοκάμαρες με καμπύλες.

Είναι μια ξύλινη κρεβατοκάμαρα με καμπύλες στο φυσικό χρώμα του ξύλου (προτείνεται καρυδιάς), έχει λιτή και απέριττή σχεδίαση και μεγάλη ανθεκτικότητα στην χρήση και τον χρόνο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Προτείνεται ανοιχτός χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας – βαφή με σχεδόν διάφανο βερνίκι ώστε να διατηρηθεί το φυσικό χρώμα του ξύλου (προτείνεται κατασκευή με ξύλο καρυδιάς και διατήρηση του χρώματος του.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα (όπως και όλα μας τα έπιπλα) συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες