ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΣΕΛΛΑ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΣΕΛΛΑ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από δρυς (ή καρυδιά ή οξιά) και δέρμα (ή τεχνόδερμα). Συνδυάζει το ξύλο με το δέρμα σαν να είναι το ίδιο υλικό.

Το κρεβάτι διαθέτει σκελετό κατασκευασμένο από  ξύλο και πατάει σε τέσσερα ξύλινη βάση. Το κρεβάτι πλαισιώνεται από ψηλή μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι). Η πλάτη είναι επενδυμένη με τρία αποσπώμενα μακρόστενα μαξιλάρια (λουρίδες) ντυμένα με δέρματεχνόδερμα). Τα μαξιλάρια της πλάτης είναι τοποθετημένα σε οριζόντια διάταξη.

Τα κομοδίνα είναι επίσης από ξύλο και διαθέτουν από δύο ευρύχωρα συρτάρια το καθένα. Τα συρτάρια έχουν πανέμορφα μακρόστενά οριζόντια μεταλλικά (inox) πόμολα που ξεχωρίζουν. Χαρακτηριστικές είναι οι ελαφρές καμπύλες γραμμές της πρόσοψης των συρταριών των κομοδίνων.

Η σιφονιέρα (τουαλέτα) είναι από το ίδιο ξύλο και διαθέτει μεγάλο πλάτος και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο που αποτελείται από τρία συρτάρια σε κατακόρυφη διάταξη (το ένα πάνω από το άλλο). Τα συρτάρια έχουν όλα το ίδιο μέγεθος και διαθέτουν από ένα πανέμορφο μεγάλο οριζόντιο μεταλλικό (inox) πόμολο το καθένα (ένα πόμολο ανά συρτάρι). Χαρακτηριστικές είναι οι ελαφρές καμπύλες γραμμές της πρόσοψης των συρταριών της σιφονιέρας που ακολουθεί γραμμή σχεδίασης ανάλογης των κομοδίνων.

Είναι μια μοντέρνα και συγχρόνως εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα με κλασσικές πινελιές, προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια με υψηλή ποιότητα κατασκευής που την κάνει ανθεκτική στην χρήση και τον χρόνο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού και των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το δέρμα ή τεχνόδερμα με το οποίο ντύνονται τα μαξιλάρια της πλάτης (κεφαλάρι) το επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η επένδυση με τεχνόδερμα σε χρώμα λευκό ή κρεμ ή ανοιχτό μπεζ ώστε να κάνει αντίθεση με το ξύλο του κρεβατιού. Διαλέγεται εσείς τα δέρματα ή τα τεχνοδέρματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες δερμάτων και τεχνοδερμάτων.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο (όπως και όλα μας τα έπιπλα).

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες