ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΠΟΝΑΛΝΤΟ

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΠΟΝΑΛΝΤΟ

Τετράγωνο τραπεζάκι σαλονιού που συνδυάζει ξύλο (δρυός ή οξιάς) με κρύσταλλο ασφαλείας * (tempered ή securit). Πραγματικά έξυπνη σχεδίαση με εστίαση στην εργονομία.

Διαθέτει δύο κρυφά ανοιγόμενα μπαρ (bar). Τα δύο μπαράκια (bar) σας προσφέρουν άμεση πρόσβαση στα ποτά σας ώστε να σερβίρετε άμεσα στους καλεσμένους σας.

Μία λουρίδα από κρύσταλλο ασφαλείας διασχίζει στην μέση την άνω επιφάνεια του τραπεζιού (καπάκι) από άκρη σε άκρη. Το κρύσταλλο ασφαλείας και το ξύλο βρίσκονται στην ίδια ευθεία δημιουργώντας μια μονοκόμματη άνω επιφάνεια τραπεζιού από ξύλο – γυαλί. Το κρύσταλλο διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς (αποχρώσεις).

Προτείνεται σκούρος χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας σε απόχρωση βέγκε (wenge) έτσι ώστε να συνδυάζεται εύκολα με άλλα έπιπλα του σαλονιού σας που επίσης έχουν ξύλινες επιφάνειες στο ίδιο χρώμα όπως καναπέδες, μπουφέδες, τραπεζαρίες και συνθέσεις επίπλων.

* Κρύσταλλο ασφαλείας (tempered ή securit), αποκαλείται το κρύσταλλο που έχει υποστεί θερμική επεξεργασία σκλήρυνσης (toughening ή tempering), η οποία βελτιώνει τη μηχανική του αντοχή και τη θερμική του αντίσταση, ενώ παράλληλα αποκτά ιδιότητες ασφαλούς θραύσης. Αυτό σημαίνει ότι αν ένα γυαλί securit σπάσει, θρυμματίζεται σε μικρά, σχετικά ακίνδυνα κομματάκια, που δεν είναι τόσο μεγάλα ούτε κοφτερά, ώστε να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας. Μπορεί να κατασκευαστεί ακόμα και μακρόστενο (αντί τετράγωνο).

Ενδεικτικές Διαστάσεις: Μήκος 100 cm Χ Πλάτος 100 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένο στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.