ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑ

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑ

Μοντέρνος μπουφές κατασκευασμένος από MDF με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη από φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο και με λεπτομέρειες inox.

Η σχεδίαση του μπουφέ είναι συμμετρική. Διαθέτει τρία οριζόντια συρτάρια με καταπληκτικά πόμολα που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Επίσης διαθέτει τρία μεγάλα ντουλάπια χωρίς πόμολα. Το κόψιμο αριστερά και δεξιά στον μπουφέ είναι καρέ (διαγώνιο, με κλίση) και σχηματίζει τραπέζιο σχήμα.

Ο μπουφές πατάει στο πάτωμα αριστερά και δεξιά με πόδια και είναι ελαφρά υπερυψωμένος από το έδαφος ώστε τα ντουλάπια να ανοίγουν ελεύθερα χωρίς να βρίσκουν στο πάτωμα καθώς ανοίγουν. Επίσης, αυτή η ελαφριά υπερύψωση τον κάνει πολύ ποιο επιβλητικό καλαίσθητο στον χώρο. Χαρακτηριστικά είναι και τα στολίσματα με inox στα περιγράμματα των συρταριών και των ντουλαπιών.

Ένας εργονομικός μπουφές σε καρέ γραμμή που θα στολίσει το σαλόνι σας με μοντέρνα αισθητική και κομψότητα παρέχοντας λειτουργικότητα και πρακτικότητα.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Έχει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού