ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΙΡΟΣ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΙΡΟΣ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές από MDF με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς (ή δρυς) και διακοσμημένος με inox.

Η σχεδίαση του μπουφέ είναι συμμετρική και μινιμαλιστική (minimal design). Διαθέτει δύο μεγάλα ντουλάπια (κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους) χωρίς πόμολα. Επίσης διαθέτει τρία μικρότερα ντουλάπια (κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους) χωρίς πόμολα.

Η επιφάνεια του ξύλου της καρυδιάς είναι βερνικωμένη με πολύ διακριτικό βερνίκι που αφήνει να κυριαρχεί το φυσικό χρώμα του ξύλου. Τα πορτάκια των δύο μεγάλων ντουλαπιών είναι στολισμένα άνω και κάτω με μεταλλικές γραμμές inox.

Ο μπουφές πατάει στο έδαφος στηριζόμενος σε ξύλινη βάση που του προσφέρει μια ελαφρά υπερύψωση από το έδαφος. Αυτή η ελαφρά υπερύψωση αφενός επιτρέπει στα κάτω ντουλάπια να ανοίγουν ελεύθερα (χωρίς να βρίσκουν στο πάτωμα) και αφετέρου τον κάνει καλαίσθητο και ευχάριστο στον χώρο.

Χαρακτηριστικές είναι και οι καμπύλες του μπουφέ στην πρόσοψη (πορτάκια των ντουλαπιών) που κορυφώνονται ακριβώς στην κατακόρυφη μέση του μπουφέ (φαίνεται καλύτερα στην δεύτερη φωτογραφία).
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες