ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΘΕΣΤΟΡ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΘΕΣΤΟΡ

Μπουφές κατασκευασμένος από ξύλο με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο και γυαλί και με λεπτομέρειες inox.

Η σχεδίαση του μπουφέ είναι συμμετρική. Διαθέτει δύο μεγάλα ντουλάπια χωρίς πόμολα τα οποία ανοίγουν συρταρωτά. Μέσα στα ντουλάπια υπάρχουν ράφια για να αποθηκεύεται τα αντικείμενα σας. Το κόψιμο αριστερά και δεξιά στον μπουφέ είναι με καμπύλες (καμπυλωτό).

Ο μπουφές πατάει στο έδαφος κεντρικά με βάση στήριξης και είναι ελαφρά υπερυψωμένος από το έδαφος ώστε τα ντουλάπια να ανοίγουν ελεύθερα χωρίς να βρίσκουν στο πάτωμα καθώς ανοίγουν. Επίσης, αυτή η ελαφριά υπερύψωση τον κάνει πολύ ποιο επιβλητικό καλαίσθητο στον χώρο. Χαρακτηριστικά είναι και τα στολίσματα με inox (οριζόντιες γραμμές).

Η άνω επιφάνεια (καπάκι) είναι καλυμμένη με γυαλί σε μαύρο ματ χρώμα. Το καπάκι διαχωρίζεται από το υπόλοιπο έπιπλο με εσοχή και ξύλινο περίγραμμα γύρω από το γυαλί. Ο μπουφές αυτός ξεχωρίζει για την επιβλητικότητα του και την στιβαρότητα του που τον κάνουν να δεσπόζει στον χώρο και να δημιουργεί μία απόλυτη εντύπωση στον επισκέπτη.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής. Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού