ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΔΕΙΠΝΟΥ ΓΛΑΥΚΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΔΕΙΠΝΟΥ ΓΛΑΥΚΙΑΣ

Μια τραπεζαρία δείπνου με λιτή γραμμή και μοντέρνο ύφος. Όλη η επιφάνεια της είναι επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυς ή οξιάς (η επιλογή είναι δική σας). Μπορεί να κατασκευαστεί ώστε να είναι ανοιγόμενο και από τις δύο πλευρές.

Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο 100% από ξύλο. Τα τέσσερα μασίφ ξύλινα πόδια είναι συγκεντρωμένα στο κέντρο του τραπεζιού αφήνοντας πολύ χώρο για να κάθεστε αναπαυτικά σε όλες τις θέσεις. Η τραπεζαρία είναι κατάλληλη τόσο για το καθιστικό σας όσο και για το σαλόνι σας.

Πλαισιώνεται από τέσσερις ή έξι ξύλινες καρέκλες με ξύλο και χρώμα ίδιο με του τραπεζιού. Δυνατότητα επιλογής από πολλές διαφορετικές καρέκλες τραπεζαρίας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και όλα τα έπιπλα μας, συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο,.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Ενδεικτική τιμή: κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού