ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΡΙΩΝ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΡΙΩΝ

Με αυτή την μοντέρνα τραπεζαρία σαλονιού μπορείτε να στολίστε κυριολεκτικά το σαλόνι σας. Ιδιαίτερα άνετη και αναπαυτική αφού η στήριξη της συγκεντρώνεται στο κέντρο της.

Το τραπέζι διαθέτει μοντέρνο design με μία μόνο κεντρική εντυπωσιακή βάση στήριξης (πόδι) που αποτελείται από πολλές ξεχωριστές επιφάνειες. Η κατακόρυφη βάση στήριξης καταλήγει σε μία οριζόντια τετραγωνισμένη επιφάνεια.

Το καπάκι του τραπεζιού είναι ορθογώνιο παραλληλόγραμμο με μεγάλο πάχος. Το τραπέζι είναι ανοιγόμενο και από τις δύο πλευρές (διαθέτει διπλές προεκτάσεις).
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως άλλωστε και όλα μας τα έπιπλα.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού