ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΔΕΙΠΝΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΔΕΙΠΝΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑ

Με αυτή την μοντέρνα τραπεζαρία δείπνου μπορείτε να στολίστε πραγματικά το σαλόνι σας. Ιδιαίτερα άνετη και αναπαυτική αφού η στήριξη της συγκεντρώνεται στο κέντρο της.

Το τραπέζι διαθέτει μοντέρνο design με μία μόνο κεντρική εντυπωσιακή πολυγωνική βάση στήριξης (πόδι) που αποτελείται από τέσσερις ξεχωριστές επιφάνειες. Η βάση στήριξης είναι πλατύτερη στην ένωση της με το καπάκι και στενεύει καθώς κατεβαίνει προς το πάτωμα καταλήγοντας σε μία τετραγωνισμένη επιφάνεια.

Το καπάκι του τραπεζιού είναι ορθογώνιο παραλληλόγραμμο και έχει inox διάκοσμο σε όλη την περίμετρο. Επειδή το καπάκι είναι πλαισιωμένο με inox δεν είναι ανοιγόμενο, αλλά όλο το τραπέζι μπορεί να κατασκευαστεί επακριβώς στις διαστάσεις που επιθυμείτε.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το καπάκι βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και όλα μας τα έπιπλα, συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας