ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΙΑΣ

Μια τραπεζαρία σαλονιού που δεν είναι ούτε κλασική, ούτε μοντέρνα αλλά είναι σίγουρα διαχρονική. Το απόλυτο τραπέζι δείπνου (dinner table) τόσο για δύο όσο και για περισσότερα άτομα. Καλέστε το αγαπημένο σας πρόσωπο για ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από το φως των κεριών. Καλέστε την παρέα σας για μια αξέχαστη επικοινωνιακή βραδιά γεμάτη ρομαντισμό και εξιστορήσεις.

Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ξύλο. Τα μασίφ ξύλινα πόδια είναι σχεδιασμένα με καμπύλες στο τελείωμα. Το καπάκι είναι στιβαρό, διαθέτει πάχος και τελειώνει με καμπύλες στις κατά μήκος πλευρές. Το τραπέζι είναι ανοιγόμενο και από τις δύο πλευρές (διαθέτει διπλές προεκτάσεις), μπορεί όμως να κατασκευαστεί χωρίς προεκτάσεις ή με μία μόνο προέκταση.

Η τραπεζαρία αυτή έχει ένα ξεχωριστό στυλ και μια δική της προσωπικότητα που προσδίδει κύρος στο σαλόνι σας. Συνδυάζεται με διαφορετικές καρέκλες που διαθέτουν καμπύλες (όπως αυτές που προτείνουμε στην φωτογραφία).
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) του ξύλου θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως άλλωστε και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας