ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΔΕΙΠΝΟΥ ΑΒΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΔΕΙΠΝΟΥ ΑΒΑΣ

Μια τραπεζαρία δείπνου με μίνιμαλ καρέ γραμμή και διαχρονικό ύφος, ανοιγόμενη και από τις δύο πλευρές. Όλη η επιφάνεια της είναι επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυς ή οξιάς.

Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από ξύλο. Η επιφάνεια του τραπεζιού (καπάκι – άνω μέρος) είναι λεία μόνο στις άκριες ενώ το η κεντρική επιφάνεια του τραπεζιού είναι ανάγλυφη με οριζόντιες λεπτές και διακριτικές κατά μήκος σκαλιστές γραμμές. Τα τέσσερα γωνιακά  ξύλινα πόδια είναι σε καρέ γραμμή.

Μια τραπεζαρία που ξέρει να κάνει την διαφορά, μοντέρνα , πρωτότυπη και μοναδική για όσους θέλουν να ξεφύγουν από το συνηθισμένο και το συμβατικό και να τολμήσουν το διαφορετικό.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού