ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΦΙΝΤΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΦΙΝΤΑΣ

Με αυτή την μοντέρνα τραπεζαρία σαλονιού μπορείτε να κάνετε την διαφορά. Ιδιαίτερα άνετη και αναπαυτική αφού η στήριξη της συγκεντρώνεται στο κέντρο της. Κατάλληλη για το σαλόνι σας όσο και για το καθιστικό σας, ανάλογα με την καρέκλα που θα συνδυάστε.

Το τραπέζι διαθέτει μοντέρνο design με μία μόνο κεντρική εντυπωσιακή πολυγωνική βάση στήριξης (ένα πόδι). Το καπάκι του είναι επίσης πολυγωνικό ξεφεύγοντας από το ορθογώνιο παραλληλόγραμμο σχήμα των περισσοτέρων τραπεζιών. Επειδή το καπάκι είναι πολυγωνικό δεν είναι ανοιγόμενο, αλλά μπορεί να κατασκευαστεί επακριβώς στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Καθίστε με τους φίλους σας, συζητήστε και πιείτε ένα ποτό. Συνεχίστε με ένα επίσημο δείπνο με άνεση και στυλ. Απολαύστε ευχάριστες στιγμές που θα αξίζει να θυμάστε για πάντα…
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το καπάκι βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (Made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού