ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΓΑΛΑΤΕΙΑ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΑΛΑΤΕΙΑ

Επιτοίχια σύνθεση για το σαλόνι σας που αποτελείται από τρία μέρη (κομμάτια).

Πάνω σε μια ξύλινη βάση ελαφρώς σηκωμένη από το δάπεδο με μεταλλικά πόδια (inox) τοποθετούνται δύο συνεχόμενα ντουλάπια με μεταλλικά πόμολα (inox) που σκεπάζονται με ξύλινη επιφάνεια όμοια με της βάσης. Τα δύο αυτά ντουλάπια δημιουργούν ένα χαμηλό μπουφέ επάνω στον οποίο μπορεί να τοποθετηθεί τηλεόραση (TV). Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι το μόνο μετακινήσιμο – τα άλλα δύο είναι επιτοίχια και συνεπώς σταθερά.

Στον τοίχο τοποθετούνται τέσσερα μεγάλα συνεχόμενα ντουλάπια με χρώμα και πόμολα ανάλογα των δύο επιδαπέδιων ντουλαπιών.

Τέλος, πάνω σε μία ξύλινη επιφάνεια στερεωμένη στον τοίχο τοποθετούνται ράφια από γυαλί με εσωτερικό φωτισμό. Η ξύλινη επιφάνεια έχει το ίδιο χρώμα με την ξύλινη βάση.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με καπλαμά (canaletto). Η σύνθεση χρησιμοποιεί διχρωμία λευκό με βέγκε (wedge) για ένα πανέμορφα αισθητικά αποτέλεσμα. Το λευκό χρώμα χρησιμοποιείται στις προσόψεις (φύλλα) των ντουλαπιών και το βέγκε (wedge) σε όλες τις υπόλοιπες ξύλινες επιφάνειες.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλινου καπλαμά (canaletto) το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένα στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας