ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΜΙΚΡΟΙΒΟΝΙ

ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΙΚΡΟΙΒΟΝΙ

Πρόκειται για μια μοντέρνα κονσόλα που αλλάζει θέσεις σύμφωνα με την διάθεση σας και με όλη την επιφάνεια της επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυς. Η σχεδίαση της είναι ασύμμετρη και λιτή.

Η κονσόλα αποτελείται από τρεις ίσους αποθηκευτικούς χώρους και διακοσμείται με ένα υπέροχο καθρέπτη που μπορεί να αντικατασταθεί από έναν μοντέρνο πίνακα. Οι τρεις αποθηκευτικοί χώροι έχουν τις ίδιες διαστάσεις και είναι στοιβαγμένοι κατακόρυφα με ελαφρές αποκλίσεις στην τοποθέτηση μεταξύ τους.

Προσφέρεται για διχρωμία με διαφορετικό χρώμα στους δύο από τους τρεις συνολικά αποθηκευτικούς χώρους, συνδυάζοντας το σχεδόν διάφανο βερνίκι που αναδεικνύει την ομορφιά του φυσικού ξύλου με την βαφή λευκής γυαλιστερή λάκας * να και τα χρώματα τα επιλέγετε εσείς κατά τα γούστα σας.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κονσόλα Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού