ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Η κλασική αυτή ξύλινη καρέκλα, αναδεικνύει όλα τα στρογγυλά και οβάλ τραπέζια και ταιριάζει σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Είναι ένα διαχρονικό μοντέλο καρέκλας με κλασική απαράμιλλή γραμμή. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από 100% μασίφ ξύλο οξιάς ή δρυός.
Είναι κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε στρογγυλή ή οβάλ τραπεζαρία. Οι ενώσεις του ξύλου είναι πανίσχυρες δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή που αντέχει οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Το ξύλο που έχει στα πόδια, στην βάση του καθίσματος και στην πλάτη βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας. Το κάθισμα είναι από μαξιλάρι ντυμένο με ύφασμα. Προτείνεται η χρήση βέγκε (wenge) χρώματος στο ξύλο και έντονου υφάσματος στο κάθισμα.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: Μήκος 52 cm Χ Πλάτος 50 cm X Ύψος 86 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου θα είναι της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα είναι γεμισμένο μαξιλάρι που επενδύεται με ύφασμα της επιλογής σας από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

6 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.