ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΖΗΝΙΣ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΖΗΝΙΣ

Διαχρονικό μοντέλο καρέκλας με κλασική και απλή γραμμή. Διαθέτει μονοκόμματο κάθισμα / πλάτη. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από 100% μασίφ ξύλο οξιάς ή δρυς.

Ιδανική για κάθισμα σε τραπεζαρία δείπνου. Οι ενώσεις του ξύλου είναι πανίσχυρες δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή που αντέχει οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Το κάθισμα είναι κατασκευασμένο με μαξιλάρι ντυμένο με δέρμα ή με τεχνόδερμα ή με ύφασμα. Η πλάτη είναι ξύλινη. Το ξύλο βάφεται με βερνίκι στο χρώμα της επιλογής. Το κάθισμα και η πλάτη προτείνεται να κάνουν έντονη χρωματική αντίθεση (σκούρο - ανοιχτό χρώμα).
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: μήκος 52 cm Χ πλάτος 48 cm X ύψος 96 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου θα είναι της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το μονοκόμματο κάθισμα / πλάτη είναι γεμισμένο με μαξιλάρι που επενδύεται με δέρμα ή με τεχνόδερμα ή με ύφασμα της επιλογής σας από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών δερμάτων, τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 1 εβδομάδα. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

6 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.