ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΖΙΝΗΣ

Μοντέρνα καρεκλοπολυθρόνα με ιδιαίτερο σχέδιο και γραμμή. Διαθέτει μονοκόμματο κάθισμα / πλάτη. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από 100% μασίφ ξύλο οξιάς ή δρυς. Ιδανική για άνετο κάθισμα σε σαλόνι ή καθιστικό. Οι ενώσεις του ξύλου είναι πανίσχυρες δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή που αντέχει οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Το κάθισμα και η πλάτη είναι ντυμένη με καπιτονέ ύφασμα. Το πόδια είναι ξύλινα και με ελαφρά κλίση από το κάθισμα και προς τα έξω. Το ξύλο στα πόδια βάφεται με βερνίκι στο χρώμα της επιλογής.
Ένα καταπληκτικό κομμάτι επίπλωσης με εντυπωσιακή εμφάνιση και ευχάριστο παρουσιαστικό. Κομψό και αναπαυτικό με ένα στυλ που ξεχωρίζει θα σας προσφέρει μια ξεκούραστη και χαλαρή αίσθηση κατά την χρήση του.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: μήκος 54 cm Χ πλάτος 56 cm X ύψος 92 cm

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Επιλέγετε υφάσματα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων. Το μονοκόμματο κάθισμα / πλάτη είναι γεμισμένο με μαξιλάρι που επενδύεται με ύφασμα της επιλογής σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 1 εβδομάδα. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

6 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού