ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΛΑΕΡΤΗΣ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΛΑΕΡΤΗΣ

Καρέκλα με μοντέρνο ξύλινο σκελετό κατασκευασμένο από 100% μασίφ ξύλο δρυς ή οξιά. Μία μονοκόμματή επιφάνεια ξύλου που ξεκινάει από το έδαφος και εκτείνεται ως την πλάτη με ελαφρά ανοιχτή γωνία την κάνει ιδιαίτερα σταθερή και ταυτόχρονα αναπαυτική.

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία δείπνου. Πολύ άνετη χάρις στις ελαστικές ζώνες στο κάθισμα. Όλες οι ενώσεις του ξύλου είναι πανίσχυρες δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή χωρίς κανένα τρίξιμο.

Το ξύλο βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας και το κάθισμα επενδύεται με το ύφασμα της αρεσκείας σας. Προτείνεται ο συνδυασμός του βέγκε (wenge) χρώματος(μεγάλο δειγματολόγιο χρωμάτων) στο ξύλο με το ταμπά (tampa) χρώμα στο τεχνόδερμα του καθίσματος.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: μήκος 52 cm Χ πλάτος 48 cm X ύψος 90 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου θα είναι της επιλογής σας. Προτείνεται η βαφή του ξύλου με βερνίκι χρώματος βέγκε (wenge).

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα μπορεί να επενδυθεί με δέρμα-τεχνόδερμα ή με ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών που διαθέτουμε. Προτείνεται η χρήση τεχνοδέρματος σε χρώμα ταμπά (tampa).

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με κορυφαίας ποιότητας υλικά αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

6 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας