ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΡΤΕΜΙΣ

Κομψή καρέκλα με ψηλή πλάτη κατάλληλη για μεγάλες τραπεζαρίες. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από 100% μασίφ ξύλο οξιάς ή δρυός. Η ξύλινη βάση της ενώνεται με τα κομψά και λεπτά πόδια σε σχήμα Π από νίκελ.

Η καρέκλα αυτή ξεχωρίζει για τις ελικοειδείς της γραμμές και διαθέτει ένα ντυμένο κάθισμα ενισχυμένο από ελαστικές ζώνες και μία ψηλή πλάτη με ορατό ξύλο στο τελείωμα.

Διαθέτει αλέκιαστη και αντι-βακτηριακή υφασμάτινη επένδυση με χρώμα και σχέδιο της επιλογής σας. Παράγεται επίσης και με τεχνόδερμα ή δέρμα της αρεσκείας σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ


Ενδεικτικές Διαστάσεις: Μήκος 48,5 cm Χ Πλάτος 56cm X Ύψος 100 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου θα είναι της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα είναι γεμισμένο μαξιλάρι που επενδύεται με δέρμα ή τεχνόδερμα ή ύφασμα της επιλογής σας από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών δερμάτων, τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά! Τα πόδια είναι νίκελ και κατασκευάζονται επίσης σε ελληνικό εργοστάσιο.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο. Τα πόδια νίκελ διαθέτουν επίσης εγγύηση για την μη οξείδωση τους.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

4 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας