ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ για ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ, ΚΟΜΟΔΙΝΑ και ΣΙΦΟΝΙΕΡΕΣ για ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

Συρταρίερες, κομοδίνα και σιφονιέρες (τουαλέτες) κατασκευασμένα 100% από ξύλο επενδυμένο με οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο δρυός ή καρυδιάς ή οξιάς.

Ευρύχωρα συρτάρια βαμμένα σε διάφορα χρώματα, δυνατότητα διχρωμίας, συρτάρια με πόμολα ή χωρίς πόμολα. Δυνατότητα κρυφού φωτισμού, τοποθετημένου εσωτερικά του ξύλου. Συνδυασμός ξύλου, κρύσταλλου και μετάλλου με βαφή inox.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε ότι ακριβώς χρειάζεστε, για παράδειγμα ένα συμπληρωματικό κομμάτι για μια υφιστάμενη κρεβατοκάμαρα έτσι ώστε να ακολουθήσει τον σχεδιασμό της και να ταιριάσει απόλυτα. Μην διστάστε να επικοινωνήστε μαζί μας και να μας ρωτήστε σχετικά με ότι σας απασχολεί και σας ενδιαφέρει.

Θα χαρούμε να περάσετε από την έκθεση επίπλου μας και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας - σας περιμένουμε!
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις των επίπλων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικά έπιπλα (Ελληνικής κατασκευής - made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα έπιπλα μας διαθέτουν γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού