ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΚΑΛΛΙΣΤΩ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΚΑΛΛΙΣΤΩ

Μπουφές και σύνθεση μαζί με ασύμμετρη σχεδίαση και έντονη διχρωμία. Όλη η επιφάνεια του επενδυμένη με οικολογικό καπλαμά ή φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο.

Διαθέτει πολλά συρτάρια και ντουλάπια σε διαφορετικά μεγέθη. Ο μπουφές είναι υπερυψωμένος με μεταλλικά πόδια. Ενναλακτικά μπορεί να κατασκευαστεί και χωρίς πόδια ώστε να τοποθετηθεί ως επιτοίχιος. Αυτή η υπερύψωση από το έδαφος αφενός επιτρέπει στα συρτάρια και ντουλάπια να ανοίγουν ελεύθερα (χωρίς να εμποδίζονται από το πάτωμα) και αφετέρου τον κάνει καλαίσθητο και ευχάριστο στον χώρο.

Όλη η επιφάνεια του είναι βαμμένη σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι (μια ποιο ανοιχτή και μια ποιο σκούρα) που δημιουργούν μια έντονη διχρωμία και τον κάνουν ακόμα ποιο μοντέρνο.

Ο μπουφές γίνεται ακόμα ποιο όμορφος και εντυπωσιακός με την ολοκλήρωση του σε σύνθεση επίπλου. Αυτό επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση με την τοποθέτηση ξύλινης επιτοίχια ραφιέρας με ντουλάπι στα ίδια με τον μπουφέ χρώματα ακριβώς από πάνω από τον μπουφέ. Είναι ένα πανέμορφο και συγχρόνως εντυπωσιακό έπιπλο που θα στολίσει το σαλόνι ή το καθιστικό σας.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ο μπουφές διαθέτει από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού