ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΛΥΣΙΜΑΧΗ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΛΥΣΙΜΑΧΗ

Μπουφές με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς, λεπτομέρειες λάκας * και γυαλί ή κρύσταλλο στα πορτάκια των ντουλαπιών.

Η σχεδίαση του μπουφέ είναι ασύμμετρη και μοιάζει περισσότερο με σύνθεση επίπλου. Διαθέτει τρία ντουλάπια με πορτάκια από γυαλί ή κρύσταλλο χωρίς πόμολα και τρία συρτάρια με βαφή λευκής γυαλιστερής λάκας *.

Ο μπουφές είναι υπερυψωμένος με δύο ξύλινα πόδια (στις άκριες αριστερά και δεξιά) σχηματίζοντας μαζί με την άνω επιφάνεια (καπάκι) ένα μεγάλο σχήμα Π στο φυσικό χρώμα του ξύλου. Αυτή η πλούσια υπερύψωση αφενός επιτρέπει στα συρτάρια και ντουλάπια να ανοίγουν ελεύθερα (χωρίς να εμποδίζονται από το πάτωμα) και αφετέρου τον κάνει καλαίσθητο και ευχάριστο στον χώρο.

Η επιφάνεια του ξύλου της καρυδιάς είναι βερνικωμένη με πολύ διακριτικό βερνίκι που αφήνει να κυριαρχεί το φυσικό χρώμα του ξύλου. Τα συρτάρια και τα πορτάκια των ντουλαπιών του μπουφέ μπορούν να έχουν ή να μην έχουν καθόλου πόμολα.

Ο μπουφές γίνεται ακόμα ποιο όμορφος και εντυπωσιακός με την ολοκλήρωση του σε σύνθεση επίπλου. Αυτό επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση της γυάλινης πλάτης σε λευκό ματ γυαλί και των κρυστάλλινων ραφιών ακριβώς από πάνω από τον μπουφέ. Είναι ένα πανέμορφο και σύγχρονος εντυπωσιακό έπιπλο που θα στολίσει το σαλόνι ή το καθιστικό σας.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ο μπουφές διαθέτει από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.