ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΕΝΙΟ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΝΙΟ

Μια πολύ ιδιαίτερη επιτοίχια σύνθεση για το σαλόνι σας που αποτελείται από δύο μεγάλα μέρη (κομμάτια).

Το ένα επιδαπέδιο έπιπλο (στην φωτογραφία αριστερά) συνδυάζει συρτάρια, ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους, θέση για μεγάλη τηλεόραση (50+ inch TV) και ράφι με1 φωτισμό LED. Το έπιπλο αυτό διαθέτει μια ψηλή πλάτη που ανεβαίνει πίσω από την τηλεόραση και πίσω από το ράφι.

Το δεύτερο επιδαπέδιο έπιπλο (στην φωτογραφία δεξιά) συνδυάζει τρεις μεγάλους κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους με διάφανο όμως γυαλί στην πρόσοψη έτσι ώστε όλο το περιεχόμενο τους να είναι ορατό. Οι δύο χώροι είναι τετράγωνοι – ο ένας πάνω από τον άλλο και ο τρίτος βρίσκεται στο πλάι και είναι στενός αλλά πολύ ψηλός, κατάλληλος για να τον χρησιμοποιήστε ως γκαρνταρόμπα* (guardaroba / garde-robe), αποφεύγοντας έτσι τους ενοχλητικούς καλογέρους ρούχων στον χώρο του σαλονιού σας.

Και τα δύο επιδαπέδια έπιπλα είναι ελαφρώς ανυψωμένα από το δάπεδο με μεταλλικά πόδια (inox) και επομένως μετακινήσιμα.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με καπλαμά (canaletto). Η σύνθεση προτείνεται μονόχρωμη βέγκε (wedge) για ένα τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλινου καπλαμά (canaletto) το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένα στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας