ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΛΕΩΝ

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΛΕΩΝ

Τα βοηθητικά τραπεζάκια είναι τα έπιπλα που τοποθετούνται σε διάφορα μέρη του σπιτιού μας τόσο ως διακοσμητικά στοιχεία όσο και ως αποθηκευτικοί χώροι.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο ξύλινο τραπεζάκι με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο (δρυς ή καρυδιά).

Το τραπεζάκι στηρίζεται στο πάτωμα με διακριτική ξύλινη βάση. Διαθέτει δύο ξύλινα συρτάρια με μεταλλικά πόμολα inox. Η άνω επιφάνεια του τραπεζιού (καπάκι) βρίσκεται τοποθετημένη πάνω από τα συρτάρια και υπερυψώνεται από αυτά με τέσσερα πολύ χαμηλά κυβικά στηρίγματα.

Στο κενό μεταξύ των συρταριών και της άνω επιφάνειας του τραπεζιού δημιουργείται ένας κοντός και φαρδύς ανοιχτός αποθηκευτικός χώρος.

Προτείνεται ελαφρά βαφή (βερνίκωμα) της ξύλινης επιφάνειας με σχεδόν διάφανο βερνίκι ώστε να διατηρείται τόσο χρώμα του ξύλου όσο και τα νερά του. Επίσης προτείνεται διχρωμία με βαφή λευκής λάκας στην πρόσοψη των συρταριών και στα κυβικά στηρίγματα.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα (Ελληνικής κατασκευής) με υλικά υψηλής ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται - όπως άλλωστε και όλα τα έπιπλα μας - από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού