ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΡΠΟΣ

Καναπές ΚΑΡΠΟΣ

Ο καναπές ΚΑΡΠΟΣ είναι κατασκευασμένος εσωτερικά από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς). Όλος ο σκελετός του είναι περιμετρικά ταυτόχρονα μια μονοκόμματή ξύλινη ραφιέρα.επενδεδυμένη με τον καπλαμά της αρεσκείας σας!

Πολύ μοντέρνα και μινιμαλιστική σχεδίαση (minimal design), με σύγχρονo στυλ (modern style) και καταπληκτική εμφάνιση είναι μια πολύ εντυπωσιακή επιλογή που στολίζει τον χώρο. Ταιριάζει τόσο στο σαλόνι σας όσο και στο καθιστικό σας.

Στην ραφιέρα μπορείτε να τοποθετήστε διακοσμητικά όπως βάζα, ανθοδοχεία, κηροπήγια και κεριά, φυτά εσωτερικού χώρου, λουλούδια, αγαλματίδια, βιβλία, περιοδικά.

Όριο στην διακόσμηση είναι μόνο η φαντασία σας που μπορεί να ανανεώνει τα αντικείμενα της ραφιέρας του καναπέ για να σπάει την ρουτίνα και την μονοτονία δίνοντας διαφορετικά αισθητικά αποτελέσματα και εναλλαγές στο στυλ του σαλονιού ή του καθιστικού σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του καναπέ συμφωνούνται κατά την παραγγελία έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας. Μπορεί να κατασκευαστεί ακριβώς στις διαστάσεις που επιθυμείτε (πλάτος, ύψος, βάθος) ώστε να αξιοποιήσει στο έπακρο το κάθε εκατοστό του δωματίου που θα τον τοποθετήστε. Η επιλογή της διάστασης του καναπέ τον καθιστά κατάλληλο τόσο για μικρούς όσο και μεγάλους χώρους.
 

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Ο καναπές αυτός έχει σκελετό από μασίφ ξύλο οξιάς(ξύλινο σκελετό) και έτσι ύφασμα τοποθετείται μόνο στα μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης. Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας αρέσουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα των μαξιλαριών του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από λάστιχα comfort με βαθμίδες στήριξης, μαξιλάρια καθίσματος από λάστιχα comfort ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ο καναπές είναι προϊόν Ελληνικής Κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) και είναι κατασκευασμένος με υλικά πρώτης κατηγορίας από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού