ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΥΠΑΤΙΑ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΥΠΑΤΙΑ

Δημιουργήστε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα με νέες και μοντέρνες καρέκλες στο σαλόνι σας και διακοσμήστε το χώρο του καθιστικού σας με στυλ προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα.

Η καρέκλα έχει σκελετό κατασκευασμένο από 100% μασίφ ξύλο δρυός ή οξιάς. Ο ξύλινος σκελετός της είναι πανίσχυρος δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή που αντέχει οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Τόσο η πλάτη όσο και το κάθισμα είναι επενδυμένα με ύφασμα (ή δερματίνη). Διαθέτει πόδια τα οποία ξεκινούν από την βάση στήριξης του καθίσματος. Τα πόδια δεν είναι τοποθετημένα κάθετα - αντίθετα έχουν ελαφρά κλίση προς έξω που αυξάνει την σταθερότητα και δίνει ακόμα καλύτερη εμφάνιση.

Η καρέκλα είναι κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία σαλονιού. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τραπέζι της κουζίνας, εφόσον χρησιμοποιηθεί αλέκιαστο ύφασμα.

Το ξύλο βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας και το κάθισμα καθώς και η πλάτη μπορεί να ντυθεί με ύφασμα ή δέρμα ή τεχνόδερμα της επιλογής σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις:
Μήκος 50 cm Χ Πλάτος 48 cm X Ύψος 85 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο της καρέκλας βάφεται (λουστράρεται) στο χρώμα της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα και η πλάτη ντύνεται με δέρμα-τεχνόδερμα ή με ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής (του εργοστασίου μας στις Αχαρνές) με υλικά υψηλής ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

4 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού