ΞΥΛΙΝΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΡΕΓΚΙΝΑ

ΞΥΛΙΝΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΡΕΓΚΙΝΑ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% με ξύλο επενδυμένο από οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο (οξιά, δρυς ή καρυδιά) και μέταλλο (με βαφή ανοξείδωτου χάλυβα inox).

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από  ξύλο και πατάει σε μεταλλικά πόδια. Πλαισιώνεται από μεγάλη μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι). Στην πλάτη τοποθετούνται (προαιρετικά) κυλινδρικά μαξιλάρια με ρυθμιζόμενο ύψος.

Η πλάτη (κεφαλάρι) συνεχίζεται και από τις δύο πλευρές με δύο αποσπόμενα μοντέρνα κομοδίνα. Τα κομοδίνα έχουν από ένα ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο και ένα συρτάρι. Η άνω επιφάνεια κάθε κομοδίνου έχει επίσης πλάτη αλλά και πλάγιο κάλυμμα. Τα συρτάρια των κομοδίνων έχουν όμορφα μεταλλικά inox πόμολα.

Η σιφονιέρα είναι από ξύλο και διαθέτει δύο συρτάρια: ένα μικρό (άνω) και ένα μεγάλο (κάτω). Όλα τα συρτάρια έχουν πανέμορφα και διακριτικά μεταλλικά inox πόμολα και στις 2 πλευρές (αριστερά και δεξιά).

Προτείνεται ανοιχτός χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας, για παράδειγμα στο φυσικό χρώμα της οξιάς αν και η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση.

Είναι μια μοντέρνα κρεβατοκάμαρα με οριζόντιες και κατακόρυφες γραμμές κατασκευασμένη αποκλειστικά με ξύλο και μέταλλο. Δεν είναι ντυμένη καμία επιφάνεια της με ύφασμα.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας ορίζονται από εσάς κατά την παραγγελία, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο υπνοδωμάτιο σας και να εκμεταλλεύονται κάθε εκατοστό του πολύτιμου χώρου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού