ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΥΗΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΥΗΣ

Βιβλιοθήκη για μεγάλους χώρους. Συνδυάζει ράφια για βιβλία, cd ή διακοσμητικά με ντουλάπια και συρτάρια ώστε να αποθηκεύεται τα πράγματα σας.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με οικολογικό καπλαμά ή φυσικό καπλαμά ξύλου (canaletto) από ξύλο δρυός ή οξιάς. Προτιμούμε ματ επιφάνειες και διχρωμία για ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Επειδή τα ντουλάπια έχουν μεγάλες επιφάνειες, προτείνεται να βαφτούν με απαλά βερνίκια (διακριτική βαφή) ώστε να παραμείνουν εμφανή τα νερά του ξύλου που θα αναδείξουν την ομορφιά του. Τα συρτάρια που έχουν μικρές σχετικά επιφάνειες προτείνεται να βαφτούν σε διαφορετικό χρώμα ώστε να πετύχουμε την επιθυμητή διχρωμία.

Αυτή η βιβλιοθήκη είναι ένα έπιπλο στολίδι για το σαλόνι σας, μία λειτουργική βιβλιοθήκη για τα βιβλία σας και ταυτόχρονα πρακτική αφού προσφέρει μεγάλους κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους για όλα τα πράγματα σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της σύνθεσης βιβλιοθήκης επιλέγονται από εσάς (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλινου καπλαμά (canaletto) το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Έπιπλο Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού