ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΖΩΟΔΟΧΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΖΩΟΔΟΧΟΣ

Τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο 100% από ξύλο και επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο (δρυός ή καρυδιάς).

Η σχεδίαση του είναι ασύμμετρη και πολυεπίπεδη. Το τραπεζάκι είναι μακρόστενο και στηρίζεται σε βάση στήριξης.

Διαθέτει πολλούς ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους και συνολικά αποθηκευτική χωρητικότητα. Η άνω επιφάνεια (καπάκι) του τραπεζιού δεν είναι επίπεδη - αποτελείται από δύο διαφορετικές ξύλινες επιφάνειες που βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα.

Προτείνεται χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας σε σκούρα καφέ χρώματα ώστε να συνδυάζεται εύκολα με άλλα έπιπλα του σαλονιού σας που επίσης έχουν σκούρες καφέ επιφάνειες όπως καναπέδες, τραπεζαρίες, μπουφέδες και σύνθετα. Ορισμένα κομμάτια της άνω επιφάνειας μπορούν να βαφτούν με βαφή γυαλιστερής λάκας ώστε να επιτύχουμε διχρωμία ή τριχρωμία που το κάνει ακόμα πιο όμορφο και διαφορετικό.
 
Είναι ένα τραπέζι σαλονιού μοντέρνο, πρωτότυπο και εντυπωσιακό που ταιριάζει με πολλά σαλόνια κατάλληλο για κατά μήκος τοποθετημένο στο χώρο σαλόνι (μακρόστενο).
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

Ενδεικτικές Διαστάσεις: μήκος 140 εκ., πλάτος 70 εκ., ύψος 45 εκ.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώματα που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού